Forrige side

Så er den her…Den nye hjemmeside fra Omega-web vi alle har ventet på i længsel

Skrevet af Michael Sørensen, d. 24-02-2009 11:53:08

Så er den her…Den nye hjemmeside fra Omega-web vi alle har ventet på i længsel

Vi har i denne uge valgt, at launche vores nye hjemmeside. Vi modtager derfor meget gerne feedback på denne. Al konstruktiv kritik og forslag til forbedringer modtages med åbne arme. Men vi håber selvfølgelig, at siden vil skabe en masse positive reaktioner.

Med denne nye hjemmeside har vi lagt en helt ny stil for Omega-web. Vi følte som politikerne hele tiden siger, at det var tid til forandring. I kan se den gamle hjemmeside ved at klikke på linket her. Denne gamle hjemmeside viser, i hvert fald med al tydelighed, at der er sket en vis forandring.

Som virksomhed mener vi, at der er en sund proces at gennemgå sådanne forandringer engang imellem. Det giver et nyt boost, hvilket ikke er helt irrelevant i disse tider med nedgang. Derfor vil vi komme med en lille opfordring til andre virksomheder, om at tænke nyt og anderledes i øjeblikket. Panik og handlingslammelse fører ikke noget godt med sig.

Håber I tager vel imod vores nye hjemmeside og giver masser af god og konstruktiv feedback.

Med venlig hilsen
Omega-web 


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 5 kommentarer

Januarlinks fra webbureauet Omega-web

Skrevet af Michael Sørensen, d. 23-01-2009 16:55:01

Januarlinks fra webbureauet Omega-web

XBUS
Hjemmesiden er et fremragende eksempel på hvordan Flash kan benyttes til, at gøre en forholdsvis enkel hjemmeside unik. Siden får ved hjælp af Flash den ekstra dimension der gør, at man husker den samtidig med den bevare sin brugbarhed og overskuelighed. Flash bliver tit beskyldt for, at dræbe alle former for brugervenlighed. Eksemplet her viser klart at Flash og brugervenlighed kan gå hånd i hånd. Det kræver blot nogle dygtige flashdesignere der har styr på balancegangen.    

www.xbus.dk

X-bus


Experiencewii
Flash er i høj grad et værktøj der kan og bliver brugt til, at udarbejde fantastisk Online Marketing. Et rigtig godt eksempel er denne reklame, for Nintendo Wii spillet Wario Land. Her gør man brug af muligheder Flash giver for, at integrere med velkendte elementer fra YouTube.

Det er ret imponerede at man kan flytte rundt med elementerne fra YouTube. Men det der sætter prikken over i’et er, at mange af elementerne stadigvæk fungere.   

www.youtube.com/experiencewiiExperience Wii


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 4 kommentarer

Decemberlinks fra webbureauet Omega-web

Skrevet af Michael Sørensen, d. 05-01-2009 17:18:10

Decemberlinks fra webbureauet Omega-web

I denne december måned 2008, tager vi hul på en ny månedlig linksamling. Siderne vi linker til, vil hovedsageligt være web- og designrelaterede. Altså hjemmesider vi støder på i vores daglige arbejde i løbet af en given måned, som enten inspirere, forarger, hjælper eller blot er så uhyre interessante at de bare skal deles med jer!

Decemberlinks:
http://photoshopdisasters.blogspot.com/
http://www.youtube.com/
http://www.flickr.com/
http://www.istockphoto.com/index.php
http://cerium50.niloo.fr/31-08-2008/101-publicites-creatives-101-creative-ad/
http://cssmania.com/
http://www.wonderhowto.com/
http://ipinfo.info/netrenderer/index.php
http://www.lynda.com/
http://www.amino.dk/forums/


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 5 kommentarer

Kystlivreddernes årlige kalender snart færdiggjort

Skrevet af Michael Sørensen, d. 10-12-2008 15:05:11

Kystlivreddernes årlige kalender snart færdiggjort

Så er Kystlivreddernes årlige kalender ved, at være færdiggjort. Det har været en arbejdsproces, hvor vi har gennemgået over 10.000 billeder. Ud fra disse 10.000, har vi så skulle udvælge 58 billeder til den endelige kalender.

De 58 billeder er nu valgt og opsætningen er på plads, hvilket betyder at der kun mangler de sidste detaljer før kalenderen kan sendes i tryk.

Vi kan endnu ikke offentliggøre hele kalenderen, men vælger at give en lille forsmag ved at vise forsiden. Denne har også været lidt sjov, da mange er kommet i tvivl om der virkelig har stået ’Kalender 2009’ på båden. Men det er blot Photoshop, der endnu engang har vist sit værd.

Vi forventer, at det endelige resultat er klar engang i starten af december.


Livredder Kalender 2009 Original billede

Livredder Kalender 2009 Forside


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 6 kommentarer

Omega-web har redigeret videomateriale for X-ICE

Skrevet af Michael Sørensen, d. 21-11-2008 13:17:20

Omega-web har redigeret videomateriale for X-ICE

Tidligere på året lavede vi logo for X-ICE ekspeditionen. Denne ekspedition kan du læse om, ved at klikke på linket her.

På den 600 km. lange tur over den grøndlandske indlandsis blev der filmet en del video. Dette videomateriale har de deltagene på X-ICE ekspeditionen, nu bedt Omega-web om at redigere.

Denne opgave har vi selvfølgelig udført og du kan se det endelige resultat nedenfor.


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 13 kommentarer

Omega-web laver igen i år kalender for Trygfonden Kystlivredning

Skrevet af Michael Sørensen, d. 30-10-2008 13:12:02

Omega-web laver igen i år kalender for Trygfonden Kystlivredning

Omega-web har igen i år fået til opgave, at udarbejde de danske kystlivredderes årlige kalender.

Denne 2009-udgave bliver ligesom i de forrige år, lavet ud fra en holdning om, at der skal foretages nye designmæssige ændringer hvert år. Omega-web kæmper også kampen mod skabelonerne, når det gælder trykvare. Det gennemgående tema for denne kalender bliver ’SAND’.

Alt billedmaterialet der bliver brugt i kalenderen, er taget af livreddere med en vis flair for fotograferingen. Heriblandt vil en stor del af billederne vi benytter, naturligvis været taget af Jonas.

Du kan se de forrige års kalender og den nye kalender når denne er klar ved at trykke her


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 4 kommentarer

Omega-webs nye hjemmeside under udvikling

Skrevet af Michael Sørensen, d. 29-11-2008 17:18:10

Omega-webs nye hjemmeside under udvikling

Vi er i øjeblikket i fuld gang med, at programmere og designe vores egen nye hjemmeside. Det er blevet tid til forandring, hvilket vi synes vores nye design klart afspejler.

Vi forventer at have denne nye hjemmeside klar engang i januar. Men inden da kan du følge udviklingen ved, at klikke på linket nedenfor:

Omega-webs nye hjemmeside


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 7 kommentarer

Webbureauet Omega-web flytter i nye lokaler

Skrevet af Michael Sørensen, d. 07-10-2008 15:28:06

Webbureauet Omega-web flytter i nye lokaler

Vi har i den seneste tid snakket meget om, at finde nye og egnede kontorlokaler. Vi begyndte derfor, at undersøge mulighederne i og omkring Aalborg. Søgningen førte os hurtigt frem til Dreamhouse, som første prioritet. Vi havde dog også dette sted i baghovedet hele tiden, da vi ofte har fået fortalt fordelene ved et erhvervshus som dette, når man er iværksætter. Tilmed er vores branche nært beslægtet med mange af de øvrige virksomheder der er bosiddende i Dreamhouse. Dette kan dermed benyttes til, at skabe samarbejde på tværs af virksomheder.

Vi var derfor ikke i tvivl om, at det var stedet for os. Lynhurtigt fik vi arrangeret en fremvisning, af et lokale der passede perfekt og dagen efter sagde vi JA TAK.

Mandag den 22. september flyttede vi så officielt ind og har været meget godt tilfreds med de nye omgivelser indtil videre.

Vi håber på at få mange succesfulde år, her i vores nye faciliteter og glæder os til at modtage nye såvel som gamle kunder.

Adresse:
Dreamhouse
Rendsburggade 6, st.
9000 Aalborg         


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 6 kommentarer

Udtalelse fra Estate Invest

Skrevet af Michael Sørensen, d. 12-10-2008 15:09:36

Udtalelse fra Estate Invest

"Estate Invest havde brug for en overskuelig webløsning til markedsføring af ledige bolig- og erhvervslejemål.

Vi udsendte i tilbudsfasen projektplan og skitser til nogle forskellige firmaer, som vi var overbeviste om kunne løse opgaven.

Den bedste service og begejstring for opgaven udviste Omega Web. Dette kombineret med en fair pris og den hurtigste leveringstid, blev afgørende for, at valget faldt på dem.

Vi har gennem forløbet kun haft en positiv dialog og oplevelse med Omega Web. De har fulgt op på alle ting i processen. Løsningen er i dag meget velfungerende og medarbejderne glæder sig over, at systemet er let at betjene og opdatere. Ekstra glædeligt er det, at vi også hører god respons fra kunderne.

Skal vi i fremtiden have udarbejdet webprojekter, vil vi helt sikkert tage Omega Web med på råd.

Brian, Estate Invest"

www.estateinvest.dk


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 5 kommentarer

Google Maps API

Skrevet af Jonas Jes, d. 12-06-2008 02:15:54

Google Maps API

Vi har siddet og leget med Google Maps API i dag, og dermed dannet et script der kan finde en adresse og vise den på et dynamisk kort.

 


Læs/skriv kommentar
Denne blog har 4 kommentarer