OmegaFoto


Billeder siger mere end – alt andet. Med Omega-Web som leverandør har du også stemnings-fulde fotos ved hånden! Din hjemmeside må jo godt være smuk og indbydende.


Jonas – en linselus
Jonas er noget triggerhappy. Bag et kamera spotter han motiver, der formidler oplevelser og indtryk. Især naturen finder vej til linsen og hænger ved.


Illustrér!
Kik dig omkring i vores fotogalleri efter udtryk, der formidler dine værdier, det du står for, den stemning, du gerne vil sætte dine kunder i. Brug det på din hjemmeside, din brochure, dine roll ups…


Et vandfald, en regnorm, en kronhjort…
Alle fotos koster det samme – og du får en cd med dem i forskellige anvendelige formater til web og tryk. Når du har købt et billede, er det dit. Du kan anvende det alle de steder og gange, du vil. Og ønsker du eksklusivret, så får du det.


Foto pr. stk.: Kr. 450
Med eksklusivret: Kr. 600


Geniale indfald?
Har du specielle ønsker, så kom din forespørgsel og lad os se på det. Når dit eget åsyn skal afbildes, så sender vi dig måske til en prof. portrætfotograf, der har et atelier med lyssætning osv.  Men skal du bruge et udendørs billede af dig selv på rulleskøjter, midt i en blomstermark eller på en klatrevæg, så sender vi Jonas af sted med sit superkamera.


Nice fotos – fordi øjne også er lækkersultne.


Omega-web | Kjellerupsgade 5, 1 tv | 9000 Aalborg | post@omega-web.dk | 4057 3717 | CVR nr.: 3042 3941
PageRanking.dk - Flere hits og højere PageRank - GRATIS tilmelding! Valid RSS Valid CSS Valid XHTML 1.0 Transitional Bookmark and Share