OmegaTeknik


Teknikken bag vore udfoldelser – med venlige oversættelser for dem, der hurtigt får teknok…

 

Programmering fra bunden
OmegaWeb programmerer altid logisk og fra bunden. Dit website er udelukkende bygget af koder, og du har absolut ingen glæde af strittende kodestumper eller ulogisk opbygning, der gør det svært at arbejde videre på sitet. Med kodning fra bunden kvalitet- og fremtidssikrer vi dit site. Kodning fra bunden betyder desuden, at alt er muligt. Ingen snærende, præfabrikerede rammer, men fuldstændigt frit slag for design og funktion.

 

Altid CMS
Ingen baksen med HTML-kode for vores brugere! For selv at vedligeholde dit site har du brug for et CMS (Customer Management System). Med et CMS skal du ikke ringe til os for hvert et ændret punktum men har fuld adgang til tekst- og billedbehandling på dit site.

 

Programmeringssprog ASP.net
OmegaWebs hjemmesider er databasebaserede, og ASP.net er det kode-egern, der henter de efter-spurgte informationer i databasen og bringer dem frem til brugerne. Et letspringende egern, der gør dit website let at vise på nettet. ASP.net er standard programmeringssprog til websites, udviklet af Microsoft, og går godt i spænd med stort set alt på nettet. Det betyder, at alle nemt kan se dit website.   

 

ActionScript
Klik klik! - Hvad mon der sker?! Var det ikke for programmeringssproget ActionScript ville du ikke engang blive nysgerrig. Uden ActionScript ville der nemlig ikke ske en fløjtende fjært! Med ActionScript derimod skabes interaktiviteten i Flash, så du får uanede muligheder for at kreere visuelle og brugerstyrede oplevelser på skærmen. – Spil, for eksempel!

 

Remoting Flash
I gamle dage hed det Flash, var tungt at downloade og ikke spor søgemaskinevenligt. Nu hedder det Remoting Flash, er et af OmegaWebs specialer, hurtigt at downloade og læsbart for søgemaskinerne, så det gavner dit websites rangering på for eksempel Google. Remoting Flash giver dig mulighed for at bruge Flashanimationer til illustration af dine services – til oplevelse, ej irritation, for dine brugere. Vores holdning er dog altid: Flash er et middel til formidling – ikke et mål i sig selv.

 

Alle specialfunktioner er mulige
Hvilke specialfunktioner ønsker du på dit website: Bookingsystem, galleri, webshop, betalingsmodul, kontaktformular, bladre i sider, nyhedsliste, RSS Feed – så brugeren automatisk får nyheder fra dig, eller har du andre ideer? Alt kan lade sig gøre, så sig frem!

 

Hosting hos Dandomain
OmegaWeb anbefaler hosting af dit website hos Dandomain. De er stabile og rummelige, så brugerne ikke oplever forsinkelser eller forstyrrelser, når de besøger dit site. Af samme grund har vi valgt at få en resell-aftale med Dandomain, som sikrer vores kunder ekstra gode hosting-priser.

 

 

WinErr: 040
User error – Not our fault. Is not! Is not!Udvalgte opgaverOmega-web 2007 // Hjemmeside // Webbureau
Omega-web 2007 // Hjemmeside
Se mere >>
Se produktet >>
Frostfire // E-handel // Smykker
Frostfire // E-handel // Hjemmeside
Se mere >>
Se produktet >>
Livredder kalender 2007 // Trygfonden Kystlivredning
Livredder kalender 2007 // Trykvare
Se mere >>
Se produktet >>
Livredder kalender 2008 // Trygfonden Kystlivredning
Livredder kalender 2008 // Trykvare
Se mere >>
Se produktet >>

Nyheder


Så er den her…Den nye hjemmeside fra Omega-web vi alle har ventet på i længsel
Så er den her…Den nye hjemmeside fra Omega-web vi alle har ventet på i længsel

Vi har i denne uge valgt, at launche vores nye hjemmeside. Vi modtager derfor meget gerne feedback på denne. Al konstruktiv kritik og forslag til forbedringer modtages med åbne arme. Men vi håber selv...
Læs mere >>


Januarlinks fra webbureauet Omega-web
Januarlinks fra webbureauet Omega-web

XBUS Hjemmesiden er et fremragende eksempel på hvordan Flash kan benyttes til, at gøre en forholdsvis enkel hjemmeside unik. Siden får ved hjælp af Flash den ekstra dimension der gør, a...
Læs mere >>


Decemberlinks fra webbureauet Omega-web
Decemberlinks fra webbureauet Omega-web

I denne december måned 2008, tager vi hul på en ny månedlig linksamling. Siderne vi linker til, vil hovedsageligt være web- og designrelaterede. Altså hjemmesider vi støder på i vores daglige arbe...
Læs mere >>

Omega-web | Kjellerupsgade 5, 1 tv | 9000 Aalborg | post@omega-web.dk | 4057 3717 | CVR nr.: 3042 3941
PageRanking.dk - Flere hits og højere PageRank - GRATIS tilmelding! Valid RSS Valid CSS Valid XHTML 1.0 Transitional Bookmark and Share